Het belang van een huidanalyse…

Schermafbeelding 2019-03-10 om 00.45.05

Het is vandaag de dag steeds belangrijker om je als beautyprofessional daadwerkelijk te onderscheiden van anderen. Meetapparatuur is een voorbeeld van het leveren van iets tastbaars, waardoor de consument tijdens een bezoek aan de schoonheidsspecialist of huidspecialist kan zien in welke conditie de huid verkeert. Een huidanalyse is een perfect middel  om ook tijdens het behandeltraject metingen te kunnen doen om de klant via de huidanalyse of huidscan de vooruitgang van de huid zichtbaar te maken.

Kijkje in de huid
Met onze Observe huidscan kunnen wij diep in de huid kijken en informatie krijgen over de ontwikkeling van rimpelvorming, de aanmaak van collageen en de hydratatie van de huid. Met bepaalde behandelingen, producten en supplementen kunnen wij op deze manier effectief de huidproblemen aanpakken en zorgen dat de huid voldoende bouwstoffen krijgt om huidverbetering sneller te realiseren.

Behandelplan
Huidaandoeningen beginnen meestal in diepere lagen van de huid. Die kunnen door een geavanceerde huidscan daarom dan ook sneller aan het licht komen. Waardoor er in sommige gevallen preventief behandeld kan gaan worden. Huidprobleem zoals verminderde ,elasticiteit, vochtgehalte, zonbeschadiging en pigmentatie kunnen door een volledige huidanalyse hierdoor bij de kern worden aangepakt. De geavanceerde en vooral vooruitstrevende apparatuur geven een goed beeld van de huid. Aan de hand van een goede huidanalyse is het een stuk éénvoudiger om daarop de behandelingen af te stemmen.

 

Wat kan de Observ meten?

  • Poriestructuur
  • Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
  • De elasticiteit van de huid
  • Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)
  • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
  • Hoeveelheid talg
  • Vochtgehalte