Wat zuurstof kan doen voor jouw huid

Een zuurstofbehandeling ofwel de OXYJET is de nieuwste trend op het gebied van rimpelbestrijding. Met een soort ‘druk-injectie’ wordt zuurstof op de huid gespoten. Dit is geheel pijnloos en voelt juist heel prettig aan. De huid wordt diep gereinigd en dode huidcellen en afvalstoffen worden verwijderd. Werkstoffen en zuurstof worden gecombineerd, waarna ze in de dieper gelegen huidlagen van het gezicht komen. Hierdoor krijgt de huid een oppepper. Het resultaat is een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels!

De OXYJET wordt bij Blitz in meerdere vormen ingezet, lees hieronder welke behandelingen bij Blitz gebruik maken van zuurstof.

 

ACTIE OXYJET Summer Breeze

De OXYJET Summer Breeze, is de perfecte behandeling om eens kennis te maken met de OXYjet en daarnaast erg geschikt voor de zomer.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd. Om de huid weer heerlijk fris aan te laten voelen. Dit wordt gedaan met de OXYclear, deze zorgt voor een intensief schoon en frisse huid. Pure zuurstof verwijdert vuil en verhoorning van de huid en is tevens de meest intesieve diepte reiniging. Voor een schone huid tot diep in de poriën.

Wij vervolgen de behandeling met een enzyme fruitzuur peeling. De peeling van appelzuur is geschikt voor elk huidtype. Het fruitzuur stimuleert de cel vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken.

Na de peeling brengen wij een ampul aan met de OXYjet. Afgestemd op jouw huidtype worden werkstoffen bestaande uit actieve ingrediënten en geconcentreerde zuurstof, met een gepulseerde druk, diep in de huid “geblazen”. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van de huid, die daardoor wordt opgevuld en snel resultaat zichtbaar is.

De behandeling wordt tot slot afgesloten met de juiste dagverzorging.

Duur: 30 min

Prijs: 50 euro

Actie geld tot eind September.

Meer weten? Bel Blitz en maak een afspraak!

 

OXYJET Zuurstofbehandeling

De OXYjet is een gezichtsbehandeling op basis van pure zuurstof. Het is een perfecte behandeling voor anti-ageing en huidverbetering.

De OXYjet met deze behandeling die de huid intensief hydrateert. Het is een veilige, pijnloze en effectieve behandeling waarbij we geen gebruik maken van naalden. De zuurstofbehandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor alle huidtypen.

Duur: vanaf 30 min

Prijs: vanaf 79 euro

Meer weten? Klik hier!

 

OXYJET bij andere behandelingen

Het OXY apparaat is ook in te zetten bij verschillende behandelingen van Blitz. Bijvoorbeeld bij de bindweefselmassage, microneedeling en de Forlle’d behandeling. Hierbij voegen wij naast uw behandeling één van de OXY tools toe, om zo uw huid nog een extra boost te geven.

Welke tool wordt gebruikt is per behandeling en per huidtype verschillend.

Bel Blitz, of vraag bij uw behandeling naar de mogelijkheden.