LPG Bindweefselmassage

Met de nieuwste LPG bindweefselmassage behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt.

Litteken behandeling

Als huid-therapeutisch instituut behandelen wij huidproblemen zoals o.a. littekens ontstaan door: acne, puistjes, grove huid. Alvorens de behandeling te starten kunnen wij de littekens eerst goed bekijken en kun je terecht met al je vragen.

PCA 6% Retinol peeling

De PCA Retinol peeling is uitermate geschikt voor een huid die last heeft van pigmentatie, een rokershuid, een verdikte huid of een zonbeschadigde huid. De peeling helpt ook mooi om rimpeltjes te verminderen en bij het vervagen van acne littekens.

Lymfedrainage

De lymfedrainage is een manuele, stimulerende behandelingsmethode die werkt op de lymfebanen. Het doel van een lymfedrainage is om een verbetering in de lymfeafvoer te krijgen doordat de lymfebanen samen met de aderen de afvalstoffen uit het lichaam afvoeren.

Grove porien behandeling

Heb je last van grove poriën? Of is je huid minder elastisch? Dan spreken we ook wel van een grove huidstructuur. Wil je graag weer een gladde huid? Onze huidspecialiste helpt je graag. Tijdens een intake gesprek  bespreekt zij de mogelijke behandelingen met jou.

Cryo behandeling

Een cryo behandeling is een behandeling waarbij de huid in zeer korte tijd enorm wordt afgekoeld met als doel een bepaald effect te bewerkstelligen in het huidbeeld. De Cryo-T spray is een geweldige behandeling voor het verstevigen van de huid.

Decaar Bio peeling

De biopeeling is de sterkste natuurlijke peeling voor huidproblemen maar zeker ook voor huidverjonging. De peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

Reviderm Micro needling

Micro-needling is de meest effectieve en innovatieve behandeling op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Afhankelijk van de behandelzone en huidprobleem maken wij met de fijne naaldjes van de Dermapen of dermaroller microkanalen in de huid.

Pigment behandeling

Bij een behandeling met de Spot Reducer bevriezen wij de pigmentvlekken tot op de millimeter nauwkeurig. Het oppervlakkige, ongewenste pigment maakt zich los van de celverbinding, droogt in en valt na 10 tot 14 dagen af.

Couperose behandeling

Stoort u zich aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Wij hebben de oplossing hiervoor nu in huis. Met de t-away neemt u binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden.

Acne behandeling

Acne is een huidaandoening die veel jongeren in de puberteit krijgen. Acne is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam. Veelal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug en andere delen op het bovenlichaam.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is de beste behandeling om op een natuurlijke manier de huidconditie te verbeteren. Niet voor niets wordt deze behandeling de natuurlijke Facelift en de sportschool voor je gezicht genoemd.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling om de dode huidcellen van de opperhuid te slijpen. Met microdermabrasie spuit je onder hoge druk kristallen op de huid waardoor je de bovenste (dode) huidlaag verwijderd.

Huidscanner

Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Hoe meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter wij kunnen beoordelen welke behandeling op dit moment voor jouw huid de beste optie is.