ELVII Laser behandeling

De ELVii532 VP is een laser die ingezet kan worden voor de behandeling van vasculaire en pigment
aandoeningen. De behandeling is zeer veilig en accuraat is omdat het weinig schade geeft aan het omliggend weefsel.

pHformula behandelingen

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die een combinatie maakt tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing.

Anti Aging behandeling

Op een mooie manier ouder worden is voor iedereen bereikbaar. Blitz is gespecialiseerd in huidverbetering en Anti-aging behandelingen.

PCA Skin behandeling

Last van huidproblemen als acne, rosacea, hyperpigmentatie of huidveroudering? Dankzij producten met intensieve werkstoffen en luxe peelings, boek je met de PCA-Skin behandelingen op korte termijn maximaal resultaat.

Grove poriën behandeling

Heb je last van grove poriën? Wil je graag weer een egale huid? Blitz is gespecialiseerd in behandelingen voor grove poriën behandelingen. 

DÉCAAR Algen Peeling

De DÉCAAR Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Microneedling

Mirconeedling voor het verbeteren van de huidstructuur. Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de huid. Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur

Collageen Booster

De Collageen Booster is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht, het zorgt voor een 500% betere aanmaak.

Pigment behandeling

Bij Blitz hebben we verschillende methoden voor het behandelen van pigment zoals peelings, microneedling en de Spot Reducer.

Couperose behandeling

Stoort u zich aan rode adertjes of bloedblaasje in het gezicht? De huidspecialisten van Blitz zijn gespecialiseerd in de behandeling van roodheid en beschikken over de T-Away.

Acné behandeling

Acné is een huidaandoening die veel jongeren in de puberteit krijgen maar ook op latere leeftijd kan acné optreden. Blitz is gespecialiseerd in het behandelen van acné.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is de beste behandeling om op een natuurlijke manier de huidconditie te verbeteren. Niet voor niets wordt deze behandeling de natuurlijke Facelift en de sportschool voor je gezicht genoemd.

Microdermabrasie

De peeling verbetert de structuur en de conditie van de huid. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit. Microdermabrasie is een mechanische peeling om de dode huidcellen van de opperhuid te slijpen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd vloeien de micro-kristallen over de huid heen.