Floaten

Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft het al ervaren. In zout water blijft het lichaam drijven. Heerlijk ontspannen en schijnbaar gewichtloos. Floaten is dé manier om stress uit het lichaam te laten vloeien. Kortom: “Ontspanning zonder inspanning”.

Lees meer

Zonnen

Waarom onveilig zonnen als het veilig kan? Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten gedoseerd en veilig zonnen. Om die reden zijn al onze zonnebanken met een Easycare huidcomputer uitgerust. In tegenstelling tot andere zonnebanken kun je met onze easycare huidmeting de zonnebank precies op de sterkte voor jouw huid instellen.

Lees meer

Massages

Voor mensen die zich hier helemaal aan over kunnen geven, gaat er niets boven een lichaamsmassage. Gespannen spieren, zware ledematen, hoofdpijnklachten, stress en vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een massage ondergaan is een feest voor het lichaam.

Lees meer

Maak nu online je afspraak

Corona update

Corona update vanaf 18 december zijn wij verplicht om in onze drukke decembermaand te sluiten, echter geld dit niet voor schoonheidsbehandelingen vanuit de Wkkgz.

De sluiting geldt niet voor schoonheidsspecialisten die behandelingen geven vanuit de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Uit de officiële bekendmakingen blijkt dat er geen wijzigingen zijn omtrent de Wkkgz. Ook is er inmiddels contact gelegd en heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bevestigd dat de branche behandelingen mag blijven geven.

Wat betekent dit nu concreet?

Komt u voor een behandelingen die uitgebreider zijn dan alléén de huid reinigen en make-up of huidverzorgende crèmes aanbrengen? Dan zijn wij als zorgaanbieder volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en is er geen verplichte sluiting.