Anti Aging behandeling

Anti-aging of huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Omdat iedere huid weer een andere aanpak vereist hebben wij talloze anti-aging behandelingen.

Collageen booster

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels. Het speciale collageen-booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie.

Kennismakings behandeling

Voor iedereen die onze schoonheidssalon nog nooit bezocht heeft bieden wij een speciale kennismakingsbehandeling aan. Bij deze behandeling maken wij een analyse van uw huidconditie en geven wij advies over de juiste behandeling voor je huid.

Mannen behandeling

Natuurlijk willen mannen net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Goede huidverzorging is per slot van rekening onderdeel van een gezonde levensstijl.

Huidscanner

Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Hoe meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter wij kunnen beoordelen welke behandeling op dit moment voor jouw huid de beste optie is.

TDA gezichtsbehandelingen

TDA is een gezichtsbehandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde werkstoffen naar de diepere huidlaag transporteert zonder de huid aan te raken.

Babor Gezichtsbehandelingen

Wil jij een echt gezonde huid? Kies dan voor één van de vele gezichtsbehandelingen van Babor. Onze specialisten gebruiken voor deze behandelingen de verzorgende producten van Babor Cosmetics. Kies de Babor behandeling die voor u het meest geschikt is.