Collageen Booster

Blitz-75

Geef je huid een boost!!

De Collagen Booster is een snelle en buitengewoon natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen. De collageen booster is een apparaat dat in een zeer breed lichtspectrum (600 nm tot 1400 nm) actief is. Dit spectrum wordt naast absorptiespectrum ook het “helende zonnespectrum” genoemd. Dit vanwege de capaciteiten om levende cel te herstellen en weer gezond te maken.

Tot verschil met vergelijkbare apparaten van deze soort, heeft Collageen Booster en buitengewoon sterke stralingsintensiteit per cm2 huid. Echter, zeer veilig en aangenaam. Het actiespectrum van Collagen Booster is zeer breed en bevindt zich vooral in het zichtbare rode en onzichtbare infrarood A gedeelte van het licht.
Dit licht stimuleert die cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. Tevens is Collageen Booster gemaakt volgens eisende medische normen en wordt met succes ook in diverse medische therapieën toegepast.

Wij zetten de Collageen booster op dit moment in na een gezichtsbehandeling maar een echt mooi resultaat krijg je na een bindweefselmassage.