Award Winner

Winnaar van diverse wellness awards maar bovenal beschikken wij over een Up-to-date kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige producten en kennis van actuele en wetenschappelijke veranderingen door het volgen van cursussen, seminars en workshops. Dit is wat je kunt verwachten als je een behandeling bij ons boekt.

Bovendien werken er bij Blitz alleen maar professionals aan je huid. Voordat wij aan een behandeling beginnen meten  wij met onze Observ huidcomputer je huidconditie. Voordat we van start gaan met een behandeling kunnen wij zo bekijken waar je huid de meeste behoefte aan heeft.

Onze deskundige specialisten behandelen uw huid met onder andere hoogwaardige producten van Babor, La Colline, Cell Fusion, Murad en Decaar. Wij hebben voor alle huidtypen en huidproblemen de juiste producten in huis.

Onze klanten geven ons 5 sterren

Op het gebied van huidverbetering gaan wij net een stapje verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door onze ruime kennis en breed aanbod aan behandelingen hebben wij voor ieder huidprobleem een oplossing. Wij werken op een professioneel huidverbeteringsniveau, maar naast huidverbeterende behandelingen kunt u bij Blitz ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel.

Maak nu online je afspraak