Award Winner

Winnaar van diverse wellness awards maar bovenal beschikken wij over een Up-to-date kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige producten en kennis van actuele en wetenschappelijke veranderingen door het volgen van cursussen, seminars en workshops. Dit is wat je kunt verwachten als je een behandeling bij ons boekt.

Bovendien werken er bij Blitz alleen maar professionals aan je huid. Voordat wij aan een behandeling beginnen meten  wij met onze Observ huidcomputer je huidconditie. Voordat we van start gaan met een behandeling kunnen wij zo bekijken waar je huid de meeste behoefte aan heeft.

Onze deskundige specialisten behandelen uw huid met onder andere hoogwaardige producten van Babor, La Colline, Cell Fusion, Murad en Decaar. Wij hebben voor alle huidtypen en huidproblemen de juiste producten in huis.

Onze klanten geven ons 5 sterren

Op het gebied van huidverbetering gaan wij net een stapje verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door onze ruime kennis en breed aanbod aan behandelingen hebben wij voor ieder huidprobleem een oplossing. Wij werken op een professioneel huidverbeteringsniveau, maar naast huidverbeterende behandelingen kunt u bij Blitz ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel.

Onze specialisten

Claudia

Claudia

Beautymanager, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, bindweefselmassage specialist.

Paulien-e1531221869893-350×350

Paulien

Beautymanager, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, bindweefselmassage specialist.

Karin

Karin

Schoonheidsspecialiste, Cell Fusion specialiste, Reviderm specialiste, LPG specialiste.

Maike

Maike

Schoonheidsspecialiste, Murad, La Colline specialiste.

Evie

Evie

Receptioniste, schoonheidsspecialiste, frontoffice.

megan-e1531221503807-350×350

Megan

Receptioniste, schoonheidsspecialiste, make-up specialiste, frontoffice.

merel-b-e1531221686458-350×350

Merel

Schoonheidsspecialiste, Bindweefselmassage specialiste, Babor en Murad specialiste.

merel-m-e1531221628993-350×350

Merel

Receptioniste, frontoffice.

Maak nu online je afspraak

Corona update

Corona update vanaf 18 december zijn wij verplicht om in onze drukke decembermaand te sluiten, echter geld dit niet voor schoonheidsbehandelingen vanuit de Wkkgz.

De sluiting geldt niet voor schoonheidsspecialisten die behandelingen geven vanuit de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Uit de officiële bekendmakingen blijkt dat er geen wijzigingen zijn omtrent de Wkkgz. Ook is er inmiddels contact gelegd en heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bevestigd dat de branche behandelingen mag blijven geven.

Wat betekent dit nu concreet?

Komt u voor een behandelingen die uitgebreider zijn dan alléén de huid reinigen en make-up of huidverzorgende crèmes aanbrengen? Dan zijn wij als zorgaanbieder volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en is er geen verplichte sluiting.