Bij een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist mag je deskundig huidadvies en professionele huidverzorging verwachten. ANBOS-schoonheidsspecialisten worden jaarlijks opgeroepen voor de verplichte nascholing.

Waarom breng ik een bezoek aan een bij achten bij een bij de ANBOS aangesloten schoonheidsinstituut.

 

  1. Een regelmatig bezoek aan een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist draagt bij aan huidverbetering en hiermee aan een jongere uistraling
  2. Door een betere doorbloeding die je krijgt na iedere behandeling, ziet je gezicht er stralender uit
  3. Bij een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist mag je deskundig huidadvies en professionele huidverzorging verwachten
  4. Elke ANBOS-schoonheidsspecialist is gediplomeerd in schoonheidsverzorging (zonder diploma = geen registratie bij ANBOS)
  5. ANBOS-schoonheidsspecialisten mét specialisaties worden elke drie jaar opgeroepen voor de verplichte nascholing. Zo blijven ze altijd up-to-date en leren ze eventueel nieuwe toepassingen tijdens de behandelingen. Kans is groot dat jouw specialistische behandeling vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Check hiervoor de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar.
  6. Alle ANBOS-schoonheidsspecialisten zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Mocht je onverhoopt toch een geschil hebben met de schoonheidsspecialist, dan kun je je wenden tot deze onafhankelijke commissie.

Uw huid is ons visitekaartje.

Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.

Maak nu online je afspraak