Bij een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist mag je deskundig huidadvies en professionele huidverzorging verwachten. ANBOS-schoonheidsspecialisten worden jaarlijks opgeroepen voor de verplichte nascholing.

Waarom breng ik een bezoek aan een bij achten bij een bij de ANBOS aangesloten schoonheidsinstituut.

 

  1. Een regelmatig bezoek aan een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist draagt bij aan huidverbetering en hiermee aan een jongere uistraling
  2. Door een betere doorbloeding die je krijgt na iedere behandeling, ziet je gezicht er stralender uit
  3. Bij een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist mag je deskundig huidadvies en professionele huidverzorging verwachten
  4. Elke ANBOS-schoonheidsspecialist is gediplomeerd in schoonheidsverzorging (zonder diploma = geen registratie bij ANBOS)
  5. ANBOS-schoonheidsspecialisten mét specialisaties worden elke drie jaar opgeroepen voor de verplichte nascholing. Zo blijven ze altijd up-to-date en leren ze eventueel nieuwe toepassingen tijdens de behandelingen. Kans is groot dat jouw specialistische behandeling vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Check hiervoor de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar.
  6. Alle ANBOS-schoonheidsspecialisten zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Mocht je onverhoopt toch een geschil hebben met de schoonheidsspecialist, dan kun je je wenden tot deze onafhankelijke commissie.

Uw huid is ons visitekaartje.

Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.

Onze specialisten

Claudia

Claudia

Beautymanager, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, bindweefselmassage specialist.

Paulien-e1531221869893-350×350

Paulien

Beautymanager, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, bindweefselmassage specialist.

Karin

Karin

Schoonheidsspecialiste, Cell Fusion specialiste, Reviderm specialiste, LPG specialiste.

Maike

Maike

Schoonheidsspecialiste, Murad, La Colline specialiste.

Evie

Evie

Receptioniste, schoonheidsspecialiste, frontoffice.

megan-e1531221503807-350×350

Megan

Receptioniste, schoonheidsspecialiste, make-up specialiste, frontoffice.

merel-b-e1531221686458-350×350

Merel

Schoonheidsspecialiste, Bindweefselmassage specialiste, Babor en Murad specialiste.

merel-m-e1531221628993-350×350

Merel

Receptioniste, frontoffice.

Maak nu online je afspraak

Corona update

Corona update vanaf 18 december zijn wij verplicht om in onze drukke decembermaand te sluiten, echter geld dit niet voor schoonheidsbehandelingen vanuit de Wkkgz.

De sluiting geldt niet voor schoonheidsspecialisten die behandelingen geven vanuit de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Uit de officiële bekendmakingen blijkt dat er geen wijzigingen zijn omtrent de Wkkgz. Ook is er inmiddels contact gelegd en heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bevestigd dat de branche behandelingen mag blijven geven.

Wat betekent dit nu concreet?

Komt u voor een behandelingen die uitgebreider zijn dan alléén de huid reinigen en make-up of huidverzorgende crèmes aanbrengen? Dan zijn wij als zorgaanbieder volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en is er geen verplichte sluiting.