Slide 1

Bent u benieuwd naar de conditie
van uw huid? Vraag direct een
gratis huidscan aan.

Slide 1 - copy

Bent u benieuwd naar de conditie
van uw huid? Vraag direct een
gratis huidscan aan.

Needling

Ik ben een kritisch persoon als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, ik heb al veel geprobeerd maar altijd zonder resultaat. Ik kom inmiddels al jaren bij Blitz en ben erg enthousiast over het feit dat ik echt resultaat zie. Ik doe iedere maand een dermaroller behandeling en haal hiermee echt het beste uit mijn huid. Mijn huid is egaal en stevig en kleine rimpeltjes zijn verdwenen. Ik ga ook regelmatig floaten en onder het collarium. Ik krijg altijd een professioneel advies en voel mij als klant zeer gewaardeerd in een prettige sfeer met altijd vriendelijk en service gericht personeel. Blitz is echt een aanrader!

profile-pic
Carina Priesman

Bindweefselmassage

Ik ben een klant vanaf het eerste uur bij Blitz. Ik kom hier al jaren met heel veel plezier, en ben zeer tevreden over de conditie van mijn huid. Mijn bindweefselbehandelingen hebben een mooi resultaat. Ik krijg altijd goed, professioneel en eerlijk advies. Ik voel mij als klant zeer gewaardeerd. Ik kan Blitz echt iedereen aanraden!

profile-pic
Monique Dekker

Microdermabrasie

Ik had al van alles geprobeerd en was overal geweest, zonder resultaat. Ik had de hoop al opgegeven tot ik bij Blitz kwam. Hier kreeg ik het advies waar ik al die tijd naar op zoek was. Mijn huidstructuur en huidconditie zijn enorm verbeterd, door de combinatie van microdermabrasie en bindweefsel met LED Therapie icm met de juiste productondersteuning. De kennis en kunde en klantvriendelijkheid van de Blitz specialistes heb ik nog nooit ergens anders gevonden. Ik ben heel blij dat ik bij Blitz terecht ben gekomen, ik kan het iedereen aanraden!

profile-pic
J. v/d Akker

Acne

Mijn specialiste bij Blitz heeft mij echt van mijn acne af geholpen. Zodra mijn huid beter ging en rustig bleef, adviseerde zij mij over te stappen op een meer eenvoudige, en dus ook voordeligere onderhoudsbehandeling. Ik heb ervaren dat het bij Blitz niet alleen maar draait om geld maar om een tevreden klant en het beste resultaat. Mijn specialiste denkt echt met mij mee. Na inmiddels vele jaren kom ik nog steeds erg graag bij Blitz. Mijn huid gaat nog steeds erg goed. Een zeer tevreden klant dus.

profile-pic
Ruud Lommerse

Bindweefselmassage

Ik hou behandelingen nooit heel lang vol, omdat deze eigenlijk nooit het resultaat geven wat ik ervan verwachtte. Bij Blitz kom ik inmiddels al jaren, iedere maand trouw. Het effect van de bindweefselbehandeling op mijn huid is bijna verslavend te noemen. De behandeling icm met de bijbehorende producten geven mijn huid echt een enorme boost. Echt een aanrader!

profile-pic
Brenda Mooijekind

Bindweefselmassage

Een jaar geleden ben ik bij Blitz gekomen voor een anti ageing traject. Mijn specialiste adviseerde mij bindweefseltherapie met cryotherapie. Bij Blitz krijg ik altijd professioneel en vakkundig maar vooral eerlijk advies. Mijn huid wordt iedere maand opnieuw bekeken en mijn behandeling bijgestuurd om zo iedere keer het beste resultaat uit mijn behandeling te halen.

profile-pic
Marieke Maas

Bindweefselmassage & Dermapen

Ik ben naar Blitz toegegaan op advies van mijn buurvrouw omdat ik last had van, wat mijn specialiste "Glycation" noemde (verhard bindweefsel op kin en bovenlip). Ik ben met mijn specialiste een behandeltraject ingegaan. Ik doe eens per maand een professionele peeling, bindweefseltherapie en dermapen. Na een jaar intensieve behandelingen heb ik een top resultaat behaald. Mijn huid is schoner, zachter en gladder van structuur.

profile-pic
M. Planting

PCA behandelingen

Ik kom al jaren bij Blitz, ik doe hier verschillende huidverbeterende behandelingen en de combinatie hiervan geeft mijn huid een fantastisch resultaat. Ik ben enorm fan van de professionele peeling icm met de medicinale serums en retinol van PCA Skin. Deze wissel ik af met de dermaroller of microdermabrasie. Ik vertrouw mijn huid geheel toe aan de expertise van mijn specialiste. Ik ben veel gewend op het gebied van huidverbetering, het niveau van Blitz plaats ik in de hoogste categorie.

profile-pic
Lorin Darvish

Floaten

Nu drie keer wezen floaten, je word vriendelijk ontvangen, goede uitleg, prachtige uitstraling, dusdanig kunnen ontspannen dat ik even helemaal ergens anders op de wereld was. De laatste keer heb een vriend meegenomen die erg onder de indruk was van onze gastvrouw, de luxe uitstraling en de hele ervaring rondom het floaten! Dit bedrijf heeft alles onder één dak als het gaat om schoonheidsverzorging.
Blitz krijgt een 10 van mij!

profile-pic
John van Eerden

Bindweefselmassage

Een jaar geleden ben ik gestart met een bindweefselkuur bij Blitz. Deze onderhoud ik nu eens per maand. Mijn huid is stevig en heeft een gezonde mooie glans, ik krijg vaak complimenten. Ik ben echt heel erg tevreden. Ik krijg altijd goed en eerlijk advies en ben ook bijzonder groot fan van de ampullen van Babor. Echt een top combinatie met de bindweefselbehandeling!

profile-pic
Ilse Huijg

Rosacea behandeling

Ik had ernstige rosacea. Ik was overal al geweest en had van alles geprobeerd, maar steeds zonder resultaat. Ik had de hoop al opgegeven, toen kwam ik bij Blitz. Er is met mij een behandelplan opgesteld. Mijn klacht werd behandeld met skin resurfacing van PCA Skin en al snel werd mijn huid rustig. We zijn nu inmiddels bezig aan de tweede stap in mijn behandeltraject om de littekens te behandelen die ik aan mijn rosacea heb overgehouden. Dit doen we doormiddel van een needeling behandeling en dit gaat ook heel goed, dat ik ook al bijna nooit meer make up draag. Ik ben echt heel blij met de kundigheid en kennis van mijn behandelend specialiste van Blitz.

profile-pic
Arlette Tullenaar Noordwijkerhout

Bindweefselmassage

Ik kom al jaren bij Blitz voor de Bindweefselmassage. De persoonlijke benadering en prettige sfeer stellen je als cliënt meteen op je gemak. Mijn huid voelt stevig en ziet er gezond en glanzend uit. Mijn specialiste Paulien bekijkt per keer hoe de conditie van mijn huid is en past daar de behandeling op aan. Zo ben ik er zeker van dat ik iedere behandeling het beste uit mijn huid haal.

profile-pic
Karen Groenendaal

LPG behandelingen

Na een mooi resultaat van de buik van mijn vriendin besloot ik om een intake te boeken. Vanaf het eerste moment begreep ik dat er hier serieus met LPG behandelingen wordt omgegaan. Duidelijke intake, eerlijke vooruitzichten, geen valse beloften. De behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde specialistes. Onder goede begeleiding heb ik met de LPG behandelingen, sporten en een goed voedingsadvies bereikt wat ik wilde. Ik ben behandeld met de allernieuwste LPG apparatuur en houdt mijn mooie resultaat bij met een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

profile-pic
Manon Zeilstra

Huidverbetering

Ik ben een kritisch persoon. Bij Blitz heb ik alles gevonden wat je van een huidverbeteringsinstituut mag verwachten. Goed en eerlijk advies, klantvriendelijk en servicegericht personeel. Ik ben echt heel tevreden over hoe mijn huid word begeleid door het Anti-agingprogramma dat ik volg. Een echte aanrader....

profile-pic
A. Weller Aerdenhout

LPG Behandeling Lichaam

Bij Blitz in Heemstede heb ik een LPG bindweefselkuur voor de benen gedaan met de LPG Alliance. Over het resultaat ben ik erg tevreden. Ik draag deze zomervakantie met plezier en zelfvertrouwen mijn korte broek en bikini! Omdat deze behandeling bij mij zo'n mooi effect heeft gegeven ben ik ook begonnen met de buik. De behandeling is weliswaar intensief maar zeer goed te doen.

profile-pic
Marike Maas

Eindelijk van mijn Acne af

Voordat ik bij Blitz was ik al talloze salon's geweest en door huidtherapeuten behandelt. Buiten dat ik duizenden euro's armer was is er aan mijn acne niets veranderd. De ommekeer kwam bij mij nadat ik bij Claudia onder behandeling kwam en bleek dat zij al heel veel acne klanten behandelt had. Er werden mij geen dure producten en zinloze behandelingen door mijn strot geduwd maar gewoon een gedegen behandelplan met daarin duidelijk aangeven wat we gaan doen, en waarom, en wat de kosten daarvan zijn. Uiteindelijk ben ik nu 6 maanden verder en zijn wij nu de littekens van de acne aan het behandelen. In mijn omgeving zeggen vrienden dat ik een ander mens ben geworden. Ik zou zeggen als je acne hebt dan is dit "the place to go".

profile-pic
Samantha van der Dunnen

Zonnen

Normaal gesproken plaats je van een zonnebank nou niet gelijk een recensie maar op deze banken is het zonnen 2.0. Wat zijn dit een top banken met alles erop en eraan. Een heerlijk neveltje, je eigen muziek kunnen kiezen en speciale rood licht boosters die zorgen voor een strakke huid na het zonnen. Een bank die je gewoon eens moet proberen.

profile-pic
Marc van der Lee